خاك مورد نظر براي توليد يك زعفران با كيفيت خاكي سبك كه معمولا تركيبي از شن و ماسه همراه با مقدار خيلي كم آهك است. ميزان ph خاك بايد بين 7-8 باشد. بايد در نظر داشت در صورتي كه خاك زمين سخت و شكننده و يا پر از هوموس باشد زعفران رشد خوبي نخواهد داشت.
زعفران بايد در زميني عاري از هرگونه علف هرز بوده و خاكي شيرين داشته باشد. از آن جايي كه پياز زعفران براي 5-7 سال در زمين قرار داشته، بايد قبل از كاشت به وضعيت خاك توجه داشته و رسيدگي هاي لازم انجام شود. بايد به خاطر داشت در زمين مورد نظر در چندين سال گذشته زعفران كشت نشده باشد. چراكه خاك توان و ذخيره خود را از دست داده و از كيفيت زعفران كاسته ميشود.
اين آب و هوا و وضعيت مناسب خاك براي توليد زعفران با كيفيت در بيشتر مناطق ايران وجود دارد. بنابراين در صورت حفظ اين شرايط و رعايت ديگر نكات ميتوان زعفراني با كيفيت بي نظير به دنيا عرضه نمود.
- یکشنبه ۱۱ خرداد ۹۹ ۱۰:۵۸ ۵۲ بازديد
- ۰ نظر