دو نكته براي حصول زعفران عالي

با توجه به نكات و فاكتور هاي مهم در استاندارد هاي داخلي و بين المللي كيفيت زعفران علاوه بر دقت در توليد كالاي با ارزش براي رفع مشكلات ثانويه پيشنهاداتي وجود دارد كه مورد تاييد سازمان بهداشت جهاني نيز هست. اصلي ترين امر براي حفظ كيفيت محصول نهايي جلوگيري از رشد ميكروبي و قارچي است:

برداشت به موقع زعفران

زمان برداشت زعفران و خشك سازي سريع آن در استحصال زعفران با كيفيت بسيار موثر است. در صورتي كه به دلايل مختلف از جمله طولاني بودن زمان خشك شدن يا زياد ماندن گل زعفران، رنگ آن تغيير كرده و يا به ساقه آن كشيده شده باشد حالتي غير طبيعي ايجاد كرده و كيفيت آن را پايين مي آورد. كيفيت زعفران ايران از نظر رنگ در دنيا بي نظير است.

پاك سازي بهداشتي

بسيار مهم است كه در زمان اندكي كه كارگران اقدام به جدا سازي گل از خود پرچم مي‌كنند، نكات بهداشتي ويژه‌اي را رعايت كنند. مواد خارجي شامل برگ و گل و گياه، دانه هاي برنج و گندم، تار مو، ماسه، خاك، گرد و هر چيزي كه ممكن است از خارج از كلاله گل و از محيط وارد زعفران ارائه شده باشد، اين موارد كيفيت زعفران را پايين مي آورد. در نتيجه نمره استاندارد و آناليز كيفيت زعفران را كاهش مي دهد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.