استاندارد ها و الزامات توليد زعفران

استفاده از زعفران به عنوان يك ادويه در غذا بدون محدوديت مي تواند استفاده شود. اما براي استفاده از زعفران خالص و سالم بايد بررسي‌هاي لازم انجام شود تا محصولات ارگانيك در سلامت كامل به بازار جهاني ارائه گردد. بر اساس مصوبات سازمان بين المللي استاندارد در سال ۱۹۹۴ زعفران رشته يا پودر شده بايد داراي استاندارد هاي زير باشد.

بررسي كيفيت زعفران ايران از جنبه هاي مختلف از جمله خصوصيات فيزيكي، شيميايي، ميكروبي، قارچ و غيره مورد بررسي و آزمون قرار مي‌گيرد. اغلب اين بررسي‌ها به جهت مطابقت با استاندارد بين المللي iso ۳۶۳۲ مي‌باشد. چرا كه اين استاندارد در بين تمامي كشورها مورد قبول است.

شركت صدف پك بعنوان بزرگترين توليد كننده ظروف بسته بندي زعفران در ايران و جهان، با ارائه تنوع بي نظيري از ظروف بسته بندي زعفران و خشكبار، در كار تجار و صادر كنندگان زعفران و خشكبار در جهان ايستاده است.

در سطح بين المللي تهيه محصولات مطابق با استاندارد بين المللي ISO 3632 و استانداردهاي بين المللي ايمني مواد غذايي ، 22000 ، FSSC HACCP تضمين كيفيت زعفران انجام مي‌شود كه به معيارهايي جهاني و يكسان براي تمامي كشورهاي دنيا به شمار مي‌آيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.